bcbcbc 发表于 2010-1-16 22:26

看了楼主的图,发现原来socal val这么高,和AJ差不多。

bartester 发表于 2010-1-16 22:31

回复 17# bcbcbc

AJ本來就不高阿XD...(看起來只有175~178之間)
    通常摔角手的身高都會虛報個一兩吋
    請注意Socal Val腳下的高跟鞋看起來有10cm這麼高

gary1986 发表于 2010-1-16 23:33

Socal Val真是不小心...路线了...

willy1232008 发表于 2010-1-17 02:40

BOOKER T,,,都係返鄉下吧了...

又唔想做 又要扮大佬 同TNA跟本格格不入...

講真第一次見佢係TNA都係想睇佢打返係WWF果陣D水準... 點知越打越差...

年紀又大啦....唔想再講落去 三個字 冇得救

UnderTakerRIP 发表于 2010-1-17 03:27

SID VISIOUS is In TNA...that would be fun

gary1986 发表于 2010-1-17 08:59

BOOKER T,,,都係返鄉下吧了...

又唔想做 又要扮大佬 同TNA跟本格格不入...

講真第一次見佢係TNA都係想 ...
willy1232008 发表于 2010-1-17 02:40 http://www.wwecn.com:2010/images/common/back.gif

BOOKER T其实未入TNA前在WWE后期个时候...就已经扮大佬扮SOOK左../;P ...“..im”king.”.!!

懒虫先生 发表于 2010-1-17 10:47

AJ才30出头就在想退役了。。。

大侠木虎 发表于 2010-1-17 15:54

惊喜果然越来越多,TNA值得期待
感谢新闻

shangxinJJ028 发表于 2010-1-18 21:05

说句玩笑话,

希望KENNDEY在TNA第一场比赛就受伤.呵呵呵..

BOOKER    T.      哎.          老将了,要求不要太高嘛.

KANE-WWE 发表于 2010-1-21 16:30

感谢大大分享新闻!
页: 1 [2]
查看完整版本: TNA新闻1月16日:更多的惊喜还在后头?